Alanya Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02425119897
WEB https://nezihesoydanmtal.meb.k12.tr
Adres : Kadıpaşa Mahallesi Bostancıpınarı Caddesi No43 BBLOK ALANYA/ANTALYA
VİZYON : Başarıları ile kendinden söz ettiren; öğrencilerin mutlu olduğu, mezunların özlemle andığı öncü okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi yüksek öğretimin ve iş dünyasının beklentileri doğrultusunda, mesleki ve teknolojik imkanları kullanarak, dünya ailesinin bir ferdi olarak; bilimsel ve eleştirel yönü gelişmiş çağdaş eğitimin gerektirdiği öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : TEKNOFAST TÜRKİYE 7. KAYKAY TÜRKİYE 3. KONYA TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİ İLK 8

Öğretim Şekli :TEKLİ
Isınma : KLİMA
Servis : YOK
Ulaşım : OTOBÜS
Yerleşim Yeri : FIĞLA MAHALLESİ 331. SOKAK NO:5 ALANYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : KIZ-ERKEK FUTSAL TAKIMLARI, ERKEK FUTBOL TAKIMI VE YAKAN TOP OKUL TAKIMI VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler : TEKNOFESTTE SAĞLIK ALANINDA TÜRKİYE 7.Sİ OLDUK. TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI HER SENE KATILIM VARDIR. AYRICA TÜBİTAK 2204 LİSELER ARASI YARIŞMADA KONYA BÖLGE FİNALLERİNE KALDIK. İLK 8´DEYİZ.
Proje Çalışmaları : 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2019 YILINDA AB PROJESİ KAPSAMINDA ÇEKYA VE İSPANYA'YA GİDİLDİ.
Diğer Hususlar : OKUMA SAATİ, KİTAP DOSTU VE VELİ GURUR MEKTUBU PROJESİ, BİLGİ YARIŞMASI, MÜNAZARA YARIŞMALARI, SATRANÇ TURNUVALARI, E-SPOR TURNUVASI OKULUMUZDA...